Hos Care Hair By Helle Lytje Dalsgaard i hellerup

Efter 25 år som chef for en af landets største frisørkæder, var tiden inde til at skabe mit helt eget univers.

Vi vil modtage dig og forkæle alle dine sanser.

Når du træder ind af døren, vil du blive mødt af ro, inspiration og mulighed for en helhedsoplevelse, der matcher dine præferencer.

Vi mener, at det skal være en afslappet og inspirerende oplevelse at gå til frisøren. Der skal dufte dejligt, føles rart, det skal være som wellness for dit hår og dit sind.

Du vil altid blive budt på duftende kaffe og dejlig te samt lidt sødt eller et køligt glas bobler.

Vi giver os god til tid at få en dialog med dig, om din personlighed og ud fra det, når vi frem til dine ønsker for dit hår.

Vi lægger stor vægt på at være med i alt, hvad der rør sig i verden og Danmark. Det er især vigtigt for os at følge med i hårfarvetrenden, at få farveinspiration og bruge den optimale professionel hårfarve, de nyeste klippeteknikker og styles.

For os hos Care er det en helt vidunderlig verden at være med i hver dag er spændende.

Hos Care er du i hænderne på top kompetente og professionelle frisører, der vil gøre alt, for at du får en skøn oplevelse, og at du opnår den højeste kundetilfredshed hver gang du kommer.

Du vil altid få en skøn og afslappende hovedbundsmassage, så du i ro og mag nyder dit besøg hos os.. Vi kan kontaktes på telefon 60388001 eller booke online på www.carebyhelle.dk.

Velkommen

 

Frisør Hellerup strandvejen, Helle Lytje Dalsgaard

Helle Lytje Dalsgaard

Frisør Hellerup Strandvejen Anette Johnsen

Anette Johnsen

 

Frisør Hellerup, placeholder

Helle Guld billede på vej!